Nieuwsberichten

 • Weekmarkt verplaatst 22 maart 2019

  Donderdag 28 maart is de weekmarkt in verband met de voorjaarskermis verplaatst naar de Promenade parkeerplaats.

 • Expositie Lidia de Leeuwe in gemeentehuis Veendam 22 maart 2019

  Van 19 maart 2019 tot en met 10 mei 2019 exposeert Lidia de Leeuwe in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand waar (amateur) kunstenaars uit Veendam en omgeving de mogelijkheid hebben om hun werken te exposeren.

 • Afsluiting Veendam-Nieuwe Pekela en oprit Tonckelweg tijdelijk dicht 21 maart 2019

  Van vrijdag 22 maart 2019 18:00 uur tot maandagochtend 25 maart 2019 6.00 uur is de N366 tussen Veendam en Nieuwe Pekela afgesloten. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid. Na de afsluiting blijft de zuidelijke op- en afrit bij de Tonckelweg dicht. Indien u van die op- en afrit gebruik wilt maken, gelden ook na 25 maart omleidingsroutes. Doorgaand verkeer op de N366 kan na maandagochtend 25 maart gewoon van de weg gebruik maken.

 • Mededeling in verband met verwijdering van monumenten op graven 18 maart 2019

  Er zijn op de begraafplaats Buitenwoelhof in Veendam monumenten die op de nominatie staan om te worden verwijderd. Van de betreffende graven die ter plaatse zijn aangeduid met een bordje, is door de rechthebbende of de belanghebbende aangegeven dat men geen verlenging wenst van de graftermijn

 • Gemeente Veendam gaat stemmen centraal tellen 14 maart 2019

  Het tellen van de stemmen bij de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen gaat bij deze verkiezingen anders dan voorheen. De gemeente Veendam doet mee aan het experiment centraal tellen. Het centraal tellen van de stemmen is op donderdag 21 maart 2019 in Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam.

 • Weerbaarheidstraining Rots en Water voor basisschoolleerlingen 12 maart 2019

  Het CJG Veendam organiseert samen met Team Sport van de gemeente Veendam weerbaarheidstrainingen, genaamd Rots en Water. De training is bedoeld voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 en gaat van start op woensdagmiddag 20 maart 2019. Tijdens de training leren kinderen op een goede manier voor zichzelf op te komen.

 • Gemeentemedaille voor Jazzmuzikant Rein de Graaff 11 maart 2019

  Op zondag 10 maart 2019 heeft loco burgemeester Annelies Kleve een gemeentemedaille uitgereikt aan jazzmuzikant Rein de Graaff. De heer De Graaff is door zijn succesvolle, vooral internationale, carrière in de jazz een ambassadeur geweest voor Veendam. Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom besloten hem een gemeentemedaille toe te kennen.

 • Veendam één van de best scorende gemeenten op sociaal beleid bij Lokale Monitor FNV 08 maart 2019

  De gemeente Veendam is één van de best scorende gemeenten (met Pekela, Werkendam en Alkmaar) op sociaal beleid bij de Lokale Monitor van de FNV over 2018!

 • Mededeling in verband met verwijdering van monumenten op graven 07 maart 2019

  Er zijn op de begraafplaats Buitenwoelhof in Veendam monumenten die op de nominatie staan om te worden verwijderd. Van de betreffende graven die ter plaatse zijn aangeduid met een bordje, is door de rechthebbende of de belanghebbende aangegeven dat men geen verlenging wenst van de graftermijn.

 • Kom ook naar het Vlex Veendam Verjongt debat! 01 maart 2019

  Op vrijdag 8 maart 2019 wordt in Cultuurcentrum vanBeresteyn het Vlex Veendam Verjongt debat gehouden. Vanaf 19.30 uur gaan jongeren met elkaar in debat om hun ideeën voor Veendam te verdedigen. Aan het einde van de avond bepaalt het publiek welke groep heeft gewonnen.