• Gezocht! Stembureauleden en tellers 08 februari 2018

Voor de verkiezingen van 21 maart 2018 is de gemeente Veendam op zoek naar stembureauleden en tellers. Op 21 maart 2018 zijn er twee verkiezingen: voor de gemeenteraad en het Referendum.

• Opnames voor de Erfgoedmonitor 07 februari 2018

In onze provincie staan veel monumenten, die het verdienen bewaard te blijven. Deze monumenten dragen bij aan de identiteit van onze provincie. Het maakt dat we ons er thuis voelen. Het gebouwde erfgoed staat onder druk, onder meer door de aardbevingen als gevolg van de gaswinning en de bevolkingsdaling.

• Zweminstuif voor senioren 06 februari 2018

Op maandag 19 februari 2018 vindt de maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Deze maand staat er een zweminstuif in zwembad Tropiqua op het programma, georganiseerd door team Sport van de gemeenten Veendam en Pekela. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten in het water, zoals Aquajogging en Fifty-Fit.

• Kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 05 februari 2018

Op woensdag 21 maart 2018 worden de verkiezingen voor de gemeenteraad gehouden. Door te stemmen bepalen de inwoners van Veendam door wie en hoe Veendam wordt bestuurd.