• Veendam start proef toestaan autoverkeer in de Kerkstraat 16 november 2018

Vanaf maandag 7 januari 2019 is autoverkeer in de Kerkstraat toegestaan. Het gaat om een proef van één jaar. De Kerkstraat blijft een voetgangersgebied waar autoverkeer “te gast’’ is. Op maandag 19 november 2018 wordt er gestart met werkzaamheden om de Kerkstraat hiervoor geschikt te maken.

• Badmintontoernooi voor Senioren 13 november 2018

Op woensdag 28 november 2018 organiseert de gemeente Veendam van 09.30 uur tot 11.45 uur een badmintontoernooi voor senioren. Het is een laagdrempelig toernooi waar iedereen die mobiel is aan mee kan doen. Het toernooi vindt plaats in de Sorgvliethal aan het Jan Salwaplein 1 in Veendam.

• Bekendmaking geheimhouding, inzagerecht en verstrekkingen uit de BRP 08 november 2018

In de Basisregistratie personen (BRP) zijn persoonsgegevens opgenomen van een ieder die woonachtig is in Nederland. De woongemeente is verantwoordelijk voor de bijhouding van de persoonsgegevens.

• Burgemeester Sipke Swierstra op kraambezoek tijdens brandpreventieweken 08 november 2018

Op woensdag 7 november 2018 is burgemeester Sipke Swierstra met de brandweer op kraambezoek geweest bij de familie Renken.

• N366 Alteveer – Stadskanaal dicht van 12 november tot 10 december 06 november 2018

De provinciale weg N366 tussen Alteveer en Stadskanaal is afgesloten voor al het verkeer van maandag 12 november tot maandag 10 december. De afsluiting van de weg is nodig, omdat de weg wordt verbreed. Doordat de weg na de afsluiting breder is, verbetert de verkeersveiligheid. Weggebruikers moeten tijdens de afsluiting omleidingsroutes volgen en niet de navigatie. Zet de navigatie daarom uit.

• Expositie Bram van Maas en Alies Knoop in gemeentehuis Veendam 25 oktober 2018

Van vrijdag 29 oktober 2018 tot en met vrijdag 7 december 2018 exposeren Bram van Maas en Alies Knoop in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

• Plaatsing bladkorven 19 oktober 2018

De herfst is begonnen en de bladeren vallen van de bomen. Daarom heeft de gemeente Veendam deze week bladkorven geplaatst waar u de bladeren naartoe kunt brengen. Deze zijn op dezelfde plekken geplaatst als vorig jaar. De bladkorven zijn uitsluitend voor bladeren. Overig tuinafval kan in de groene container of kunt u naar het afvalbrengstation brengen.