Informatieavond Leer- en Sportpark Veendam

De gemeente Veendam organiseert op 16 juli 2018 van 19.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst over de ontwikkelingen en procedures rondom het Leer- en Sportpark Veendam (LSP).

LSP

In 2011 is het techniekgebouw van de Winkler Prins Scholengemeenschap aan de Raadsgildenlaan gerealiseerd. Dit was de eerste stap in de realisatie van het LSP. De gemeente Veendam en Scholengemeenschap Winkler Prins (WP) hebben afspraken gemaakt over de verdere uitwerking van het onderwijsdeel. Het onderwijsdeel komt op het huidige hoofdveld van Veendam 1894. Op de stadionlocatie worden de gebruiksfuncties verruimd. Er komt een wielerbaan en diverse andere sport- en spelvoorzieningen. Veendam 1894 krijgt op de stadionlocatie een nieuw hoofdveld. Voor deze ontwikkelingen wordt binnenkort het bestemmingsplan gewijzigd.

Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van de Winkler Prins Scholengemeenschap, Raadsgildenlaan 11 (rode gebouw) in Veendam. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.