Expositie Bram van Maas en Alies Knoop in gemeentehuis Veendam

Van vrijdag 29 oktober 2018 tot en met vrijdag 7 december 2018 exposeren Bram van Maas en Alies Knoop in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Fotografen

Bram van Maas en Alies Knoop zijn beide lid van fotoclub GIAF te Gieten, welke een onderdeel is van de Amateur Fotografen Nederland.  De expositie die tentoon gesteld wordt in het gemeentehuis van Veendam bestaat uit foto’s die de fotografen hebben  gemaakt in de weide omtrek van Veendam.

Beeld een eigen gezicht geven

Natuur en kunst is volgens Bram van Maas en Alies Knoop onlosmakelijk verbonden aan fotografie. Door fotografie geven zij ‘het beeld een eigen gezicht’.

Meer werk van Bram van Maas is te bewonderen op zijn website: www.bramvanmaas.nl

Nieuwsgierig geworden?

De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Bram van Maas