Burgemeester Swierstra geeft startsein “Oktobermaand Kindermaand”

Burgemeester Sipke Swierstra heeft op woensdag 19 september 2018 het startsein gegeven voor “Oktobermaand Kindermaand” op o.b.s. De Sleutel in Wildervank. Alle burgemeesters in de provincie Groningen bezochten een basisschool in hun gemeente. Dit deden zijn in het kader van de burgemeestersactie van “Oktobermaand Kindermaand”.

Voorlezen

Burgemeester Swierstra las het volksverhaal “De dolle jonker van Nienoord” voor aan groep 5. Vervolgens deelde hij de stempelkaarten en de affiches van Oktobermaand Kindermaand uit. Oktobermaand Kindermaand wordt in de provincie Groningen georganiseerd door Erfgoedpartners. Tijdens Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen gratis deelnemen aan culturele activiteiten. Voor meer informatie  kijk op www.kindermaand.nl.

Burgemeester Swierstra leest voor