Bekendmakingen

De gemeente neemt jaarlijks veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, verbouwing of kappen van een boom.

Ook nieuwe of aangepaste verordeningen vallen onder deze besluiten. Al deze besluiten moeten we officieel bekendmaken. Dit doen wij digitaal. Wij publiceren deze vanaf 10 april 2018 op de website Officielebekendmakingen.nl.

De officiële bekendmakingen online inzien

Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van een aantal soorten bekendmakingen die de gemeente heeft gepubliceerd op Officielebekendmakingen.nl. Dit is geen compleet overzicht. Door op de link te klikken vindt u direct de bekendmakingen en hoeft u zelf geen zoektermen in te vullen op de site. Deze selectie is slechts een hulpmiddel. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Soort bekendmaking

Gepubliceerd in de afgelopen week

Gepubliceerd in de afgelopen maand

Aangevraagde omgevingsvergunning Aangevraagde omgevingsvergunningen afgelopen 7 dagen Aangevraagde omgevingsvergunningen afgelopen 30 dagen
Verleende omgevingsvergunning Verleende omgevingsvergunningen afgelopen 7 dagen Verleende omgevingsvergunningen afgelopen 30 dagen
Bestemmingsplannen Bestemmingsplannen afgelopen 7 dagen Bestemmingsplannen afgelopen 30 dagen
Evenementenvergunning Aangevraagde en verleende evenementenvergunningen afgelopen 7 dagen Aangevraagde en verleende evenementenvergunning afgelopen 30 dagen

 

Op de hoogte blijven

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van bekendmakingen in uw buurt of wijk? Abonneer u zich op de e-mailservice van Overheid.nl. U kunt dan zelf aangeven welke berichten u per mail wilt ontvangen. U kunt daarnaast ook de app ‘Over uw buurt’ downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet. Zo blijft u snel en eenvoudig op de hoogte.

Aanmelden voor de e-mailservice

Archief

Tot 10 april 2018 publiceerde de gemeente Veendam de officiële bekendmakingen in een Elektronisch Gemeenteblad op deze website. U kunt de eerdere uitgaven terugvinden op de pagina Elektronisch Gemeenteblad.