Activiteiten kerstvakantie zwembad Tropiqua

Je hoeft je niet te vervelen in de kerstvakantie! In het altijd gezellige zwembad van Veendam worden er in de kerstvakantie weer diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten lopen uiteen van oliebollen eten, tot wakduiken. Kortom voor elk wat wils!!

Activiteiten

Wil jij leuke dingen doen in de vakantie?

  • Op donderdag 28 december 2017 kan je in grote cilinders over het water lopen. Deze drijvende en rollende waterattractie biedt veel plezier en waterpret.
  • Vrijdag 29 december 2017 kan je wakduiken in samenwerking met duikclub VG Diving. Wat doe je als je door het ijs zakt? Neem wel kleren mee om in te zwemmen.
  • Zaterdag 30 december 2017 vanaf 13.00 uur oliebollenzwemmen. Gratis oliebollen eten!
  • Woensdag 3 januari 2018 ligt er extra veel speelmateriaal in het wedstrijdbad. Deze dag ook een kinderijsje voor € 0,50.
  • Donderdag 4 januari 2018 zal er een ijsprofessor ballonnen artiest aanwezig zijn van 14.00-16.00 uur.
  • Vrijdag 5 januari 2018 van 19.00-21.30 uur aquasportief. Begin het nieuwe jaar sportief. Deze avond zullen er 3 verschillende aquasportlessen worden gegeven. Na afloop krijgen alle deelnemers een goodie-bag. Kosten € 7,50 per deelnemer.  Opgeven vooraf is noodzakelijk, er is plek voor 40 deelnemers. Opgeven kan via mail: janet.oldeboom@dekompanjie.nl voor 3 januari 2018.

Naast al deze activiteiten, ligt in het ondiepe van het wedstrijdbad, de “visrun met slide”. Een 7 meter lange stormbaan, met vriendelijk kijkende 3D Nemo visjes, obstakels en een glijbaan.

Meer informatie

Voor alle activiteiten heb je alleen een geldig entreekaartje van het zwembad nodig. Tenzij anders vermeld. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.tropiqua.nl of op Facebook.