Energiemarkt vol energiebesparingskansen

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Lastig? Nee hoor, we laten het u zien tijdens de Energiemarkt op woensdagavond 14 maart.

De Energiemarkt vindt plaats in dorpshuis De Wending van 19.00 tot 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

De Energiemarkt is een initiatief van het gemeentelijk Energieloket en Buurkrachtteam Ommelanderwijk-Zuidwending. U krijgt er onafhankelijke informatie over verschillende energiemaatregelen die u kunt uitvoeren. Over isoleren, maar ook over zonnepanelen en warmtepompen. Ook is er een aantal regionale bedrijven aanwezig. Zij presenteren u hun aanbod. Zo kunt u zich goed geïnformeerd meteen oriënteren op de mogelijkheden. En een offerte is snel opgevraagd.

Wilt u ook inzicht in de mogelijkheden voor uw woning? Kom dan op 14 maart naar de Energiemarkt. De avond is gratis toegankelijk. De inloop is vanaf 19.00 uur. U kunt dan meteen een bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt. Wethouder André Hammenga zal om 19.30 uur de avond officieel openen. Vervolgens neemt een energieadviseur u mee in alle mogelijkheden en voordelen. En na nog een bezoek aan de bedrijvenmarkt ronden we om 21.30 uur af. Het Energieloket verloot een bespaarpakket onder alle bezoekers van de markt.