Zwem4daagse in zwembad Tropiqua

Van maandag 9 tot en met 13 april 2018 organiseert zwem- en poloclub Bubble in samenwerking met zwembad Tropiqua voor de tweede keer de Zwem4daagse in zwembad Tropiqua. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee jong en oud gestimuleerd worden om te blijven zwemmen.

Zwem4daagse

Tijdens de zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m,500m of 1.000m per dag. Elke dag zijn er voor de kinderen activiteiten tijdens het zwemmen. Op vrijdag 13 april wordt de Zwem4daagse feestelijk afgesloten en speelt dweilorkest Dwaarsliggers uit Zuidbroek aan het zwembad. Als beloning voor de prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille.

Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond. De Zwem4daagse is een beleving voor jong en oud!

Meedoen?

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website www.veendam.zwem4daagse.nl. Hiernaast is het ook mogelijk om je in te schrijven bij de receptie van het zwembad. Inschrijven kan tot en met dinsdag 10 april. Er kan dagelijks gezwommen worden van 17.30 tot 19.00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 8,00 per persoon.