Zweminstuif voor senioren in Veendam

Op maandag 15 oktober 2018 vindt de maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Deze maand staat er een zweminstuif in zwembad Tropiqua op het programma georganiseerd door team Sport van de gemeenten Veendam en Pekela. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten in het water.

Workshops

U kunt tijdens de zweminstuif tussen 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan een workshop Aquafitness en een workshop Fifty-Fit. De Aquafitness les wordt gegeven in het ondiepe gedeelte van het grote bad. Men hoeft voor deze les niet te kunnen zwemmen. De Fifty-Fit les is in het warme water, in het gedeelte waar men kan staan. Tussendoor of na afloop kunt u baantjes trekken of ontspannen in het bubbelbad.

Kosten

Deelname aan de zweminstuif kost € 2,50 per persoon (inclusief entree zwembad). De kosten voor het gebruik van een kluisje zijn eenmalig € 0,20. Het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor eigen rekening.

Meedoen?

Hebt u zin in deze spetterende middag? Meldt u zich dan aan vóór zaterdag 13 oktober 2018 door te bellen met 06 – 11 39 43 01 of te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard ook altijd bellen.