Begin van de werkzaamheden herinrichting Raadhuisplein en Veenlustplein

De werkzaamheden voor de herinrichting van het Raadhuisplein en Veenlustplein beginnen in week 3- 2019. Met de herinrichting van het Raadhuisplein en het Veenlustplein wordt een aanzet gegeven voor de nieuwe inrichting en het nog gezelliger maken van het centrum Veendam.

Werkzaamheden

Aannemer Roelofs begint met de werkzaamheden aan het Julianapark door het vervangen van de riolering. In verband met de (voorbereidende) werkzaamheden is de parkeerplaats Julianapark tot zaterdag 26 januari 2019 uitsluitend te bereiken via het Kerkplein. De daarop volgende werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. De verwachting is dat alle werkzaamheden eind juli 2019 zijn afgerond.

Communicatie gedurende het project

De gemeente Veendam en Roelofs geven regelmatig informatie over het project via (sociale) media.  Algemene projectinformatie en informatie over de voortgang van het project tijdens de uitvoering kunt u volgen via de ‘Roelofs App’. Deze App is voor smartphones en tablets gratis te downloaden in de Appstore.

Officiële starthandeling

Donderdag 17 januari 2019 geven wethouder Henk Jan Schmaal en Gerard Hoiting, directeur bij Roelofs om 16:00 uur het officiële startsein voor de werkzaamheden van de herinrichting van de pleinen. Met deze starthandeling aan het Veenlustplein in Veendam wordt een officieel begin gemaakt aan de nieuwe inrichting van het centrum van Veendam. 

Informatie over de herinrichting van de pleinen

Informatie over de herinrichting van het Raadhuisplein en het Veenlustplein vindt u via de website: www.veendam.nl/raadhuispleinveenlustplein.