Werk in uitvoering

 • Werkzaamheden en wegstremming N33

  25 juni 2018

  De komende maanden worden diverse werkzaamheden uitgevoerd op de N33 tussen Assen en Zuidbroek.

 • Werkzaamheden Lloydsplein

  17 september 2018

  Op maandag 24 september 2018 starten werkzaamheden aan het Lloydsplein in Veendam om de verkeersveiligheid van de rotonde te verbeteren.

 • Werkzaamheden fietspad Lloydsplein

  12 oktober 2018

  Op 1 oktober 2018 wordt begonnen met de reconstructie van het fietspad aan de Lloydsweg in Veendam. Het asfalt van het fietspad tussen de spoorwegovergang en het Lloydsplein wordt vervangen door een betonverharding. Ook wordt het riool in de berm vernieuwd.

 • Fiets-/voetpad Woortmanslaan deels afgesloten

  19 oktober 2018

  Het fiets-/voetpad aan de Woortmanslaan tussen de Oeverloper en de Sorgvlietlaan is afgesloten. Vanaf 5 november start het groot onderhoud en het herstel van het pad. De verwachting is dat het fiets-/voetpad vanaf 12 november weer toegankelijk is. Totdat het herstel is uitgevoerd kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van het fiets-/voetpad aan de andere kant van de weg.

 • Fiets-/voetpad Sorgvlietlaan deels afgesloten

  19 oktober 2018

  Het fiets-/voetpad aan de Sorgvlietlaan tussen de Briklaan en Skagerrak is afgesloten. Een deel van het pad wordt volledig vernieuwd. De werkzaamheden aan het fiets-/voetpad zijn deze week begonnen. De verwachting is dat het fiets-/voetpad vanaf 16 november weer toegankelijk is. Het fietsverkeer wordt aan de oostkant omgeleid via de Pommerse Bocht en aan de westkant over Borgerspark.

Uitgelicht