Werk in uitvoering

 • Werkzaamheden Lloydsplein vanaf 8 juli 2019

  03 juli 2019

  Van maandag 8 juli tot en met woensdag 10 juli 2019 vinden werkzaamheden plaats aan het Lloydsplein in Veendam. Tijdens de werkzaamheden wordt één rijstrook op de rotonde afgesloten. Het verkeer kan doorrijden via de andere rijstrook van de rotonde. De rotonde blijft vanuit alle rijrichtingen bereikbaar. Er vinden geen stremmingen plaats en er zijn geen omleidingsroutes ingesteld. Verkeer moet wel rekening houden met enige vertraging en hinder. De werkzaamheden kunnen door weersomstandigheden worden uitgesteld.

 • Deel oostzijde Bocht Oosterdiep tijdelijk afgesloten

  In verband met rioolwerkzaamheden is de oostzijde van Bocht Oosterdiep tussen de Sarastraat en de Van Stolbergweg tussen maandag 27 mei en vrijdag 26 juli 2019 afgesloten voor alle verkeer.

 • Werkzaamheden N366 Veendam-Nieuwe Pekela: weekendafsluiting en langdurige afsluiting op- en afritten

  17 mei 2019

  De provinciale weg N366 wordt tussen Veendam en Nieuwe Pekela verbreed en verdubbeld. De aannemer start met werkzaamheden aan verschillende op- en afritten op het traject Veendam – Nieuwe Pekela. Daarom is de N366 Veendam - Nieuwe Pekela volledig afgesloten in het weekend van 24-27 mei. Daarna blijven verschillende op- en afritten afgesloten vanwege de werkzaamheden.

 • Storing Poststraatbrug Wildervank tot 1 juli 2019

  25 april 2019

  De Poststraatbrug in Wildervank heeft storing. Deze kan tot 1 juli 2019 niet bediend worden en daardoor kan het (grotere) vaarverkeer niet doorvaren.

 • Herinrichtingswerkzaamheden Raadhuisplein.

  Vrijdag 18 januari 2019 beginnen de herinrichtingswerkzaamheden aan het Raadhuisplein. Dit betreft de verharding in het middengedeelte van het plein tot aan de Kerkstraat. De verharding aan de buitenzijde blijft gehandhaafd. Het werkvak wordt afgezet met lage bouwhekken waardoor het plein en de Kerkstraat goed toegankelijk blijft voor voetgangers. Het gemeentehuis blijft bereikbaar.

 • Werkzaamheden en wegstremming N33

  De komende maanden worden diverse werkzaamheden uitgevoerd op de N33 tussen Assen en Zuidbroek.