Werk in uitvoering

 • Wegstremming Landbouwstraat Wildervank 14 oktober

  13 oktober 2020

  Wegstremming voor het doorgaand verkeer betreffende de Landbouwstraat te Wildervank op woensdag 14 oktober 2020 tussen 07.00 uur en 19.00 uur.

 • Stremming één rijbaan Sorghvlietlaan Veendam

  25 februari 2020

  Op woensdag 4 maart 2020 is één rijbaan van de Sorghvlietlaan afgesloten. Dit is in verband met werkzaamheden in de buurt van Tropiqua Veendam. Deze stremming is nodig om een stroomaansluiting voor de verlichting van het zebrapad mogelijk te maken. Om veilig te kunnen werken moet de weg worden afgezet. De werkzaamheden zijn in principe in een dag afgerond.

 • Wegwerkzaamheden aan de Somerlustweg in Veendam

  18 februari 2020

  Vanaf woensdag 19 februari 7.30 uur tot vrijdag 21 februari 17.00 uur wordt een rioollek gerepareerd aan de Somerlustweg te Veendam.

 • Asfalteringswerkzaamheden op meerdere plekken in de gemeente

  05 september 2019

  In week 37 en 38 van 2019 worden er op meerdere plekken asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd waarbij verkeershinder kan ontstaan dan wel stremmingen met omleidingen zijn. Hieronder een overzicht van de wegen waar de werkzaamheden impact hebben op het verkeer.

 • Revitalisering winkelcentrum Sorghvliet

  09 augustus 2019

  Op 20 augustus begint de Revitalisering winkelcentrum Sorghvliet. Aannemer Koen Meijer heeft alle omwonenden een brief gestuurd. De winkels in het winkelcentrum Sorghvliet zijn gedurende de gehele uitvoeringsfase te voet of per fiets bereikbaar. Middels bebording worden de parkeermogelijkheden, tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden, duidelijk aangegeven.

 • Onderhoudswerkzaamheden A7 tussen Zuidbroek- Westerbroek

  06 augustus 2019

  Er staan onderhoudswerkzaamheden gepland voor de A7 tussen Zuidbroek en Westerbroek. KWS Infra en Van Kessel voeren dit Groot Onderhoud uit in opdracht van Rijkswaterstaat. Het onderhoud bestaat grofweg uit asfalteringswerkzaamheden, het vervangen van een duiker bij Zuidbroek en het plaatsen van een nieuwe faunaverbinding onder de A7 bij Scharmer. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, hier leest u hoe en wanneer dit wordt gedaan.

 • Werkzaamheden Lloydsplein vanaf 8 juli 2019

  03 juli 2019

  Van maandag 8 juli tot en met woensdag 10 juli 2019 vinden werkzaamheden plaats aan het Lloydsplein in Veendam. Tijdens de werkzaamheden wordt één rijstrook op de rotonde afgesloten. Het verkeer kan doorrijden via de andere rijstrook van de rotonde. De rotonde blijft vanuit alle rijrichtingen bereikbaar. Er vinden geen stremmingen plaats en er zijn geen omleidingsroutes ingesteld. Verkeer moet wel rekening houden met enige vertraging en hinder. De werkzaamheden kunnen door weersomstandigheden worden uitgesteld.

 • Deel oostzijde Bocht Oosterdiep tijdelijk afgesloten

  In verband met rioolwerkzaamheden is de oostzijde van Bocht Oosterdiep tussen de Sarastraat en de Van Stolbergweg tussen maandag 27 mei en vrijdag 26 juli 2019 afgesloten voor alle verkeer.

 • Werkzaamheden N366 Veendam-Nieuwe Pekela: weekendafsluiting en langdurige afsluiting op- en afritten

  17 mei 2019

  De provinciale weg N366 wordt tussen Veendam en Nieuwe Pekela verbreed en verdubbeld. De aannemer start met werkzaamheden aan verschillende op- en afritten op het traject Veendam – Nieuwe Pekela. Daarom is de N366 Veendam - Nieuwe Pekela volledig afgesloten in het weekend van 24-27 mei. Daarna blijven verschillende op- en afritten afgesloten vanwege de werkzaamheden.

 • Storing Poststraatbrug Wildervank tot 1 juli 2019

  25 april 2019

  De Poststraatbrug in Wildervank heeft storing. Deze kan tot 1 juli 2019 niet bediend worden en daardoor kan het (grotere) vaarverkeer niet doorvaren.

 • Herinrichtingswerkzaamheden Raadhuisplein.

  Vrijdag 18 januari 2019 beginnen de herinrichtingswerkzaamheden aan het Raadhuisplein. Dit betreft de verharding in het middengedeelte van het plein tot aan de Kerkstraat. De verharding aan de buitenzijde blijft gehandhaafd. Het werkvak wordt afgezet met lage bouwhekken waardoor het plein en de Kerkstraat goed toegankelijk blijft voor voetgangers. Het gemeentehuis blijft bereikbaar.

 • Werkzaamheden en wegstremming N33

  De komende maanden worden diverse werkzaamheden uitgevoerd op de N33 tussen Assen en Zuidbroek.