Dienstverlening en contact

De dienstverlening van de gemeente gaat zoveel mogelijk door, maar wel gericht op écht noodzakelijke dingen. De gemeentelijke gebouwen zijn geopend. Wel gelden er aangepaste openingstijden.

Stel een aanvraag uit of regel het online

Binnenkort een afspraak maken op het gemeentehuis? Bedenk dan eerst of het nu echt noodzakelijk is. Probeer uw bezoek anders uit te stellen. Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt noodzakelijk is. Sommige zaken kunt u online regelen​. Kom alleen langs als het echt nodig is. Blijf thuis als u gezondheidsklachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Komt u naar het gemeentehuis?

Heeft u een afspraak in het gemeentehuis? Wij vragen u alleen te komen en de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus na te leven.

Vragen over Corona

Vragen over de maatregelen vanwege Corona? Stuur dan een e-mail naar coronavragen@veendam.nl of bel 0598 652222. Hier kunt u ook melding doen van situaties die vanwege de maatregelen niet zijn toegestaan. 

Aangepaste openingstijden gemeentehuis

Vanaf maandag 23 maart 2020 gelden er andere openingstijden voor het gemeentehuis in Veendam.
De aangepaste openingstijden zijn:

  • Maandag van 9.00 tot 16.00 uur
  • Dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur
  • Woensdag van 9.00 tot 16.00 uur
  • Donderdag van 13.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

Afspraak

Voor de balie burgerzaken werken wij op afspraak.

Direct een afspraak maken

Afhalen kan zonder afspraak tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Telefonische bereikbaarheid

De gemeente Veendam is telefonisch bereikbaar op:

  • Maandag van 8.00 tot 16.30 uur
  • Dinsdag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur
  • Vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur

Inzameling oud papier door gemeente

Oud papier wordt in de gemeente Veendam één keer per vier weken opgehaald door de gemeente. Naast de inzameling door de gemeente halen ook verenigingen en scholen oud papier op. Door de maatregelen rondom het coronavirus gebeurt dit niet meer overal.

Komt een vereniging of school niet langs om het oud papier op te halen? Bewaar dit voor een volgende keer of bied het aan als de gemeente komt inzamelen. Benieuwd wanneer wij het oud papier komen halen? Kijk op www.mijnafvalwijzer.nl

Brengstation

Wilt u zelf graag papier of afval wegbrengen? Dit kan bij het afvalbrengstation op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.