Officiële bekendmakingen via Overheid.nl

Vanaf 10 april 2018 vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Veendam niet meer in het Elektronisch Gemeenteblad op Veendam.nl, maar op Officielebekendmakingen.nl Dit is onderdeel van de website Overheid.nl.

De landelijke website waar besluiten van de gemeenten, provincies en waterschappen officieel gepubliceerd worden. Via Officielebekendmakingen.nl kunt u alle besluiten van de gemeente Veendam makkelijk doorzoeken. Hierbij gaat het om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, bestemmingsplannen, verkeersbesluiten en verordeningen. Door de bekendmakingen van de gemeente op Officielebekendmakingen.nl te publiceren, worden deze beter digitaal raadpleegbaar en doorzoekbaar voor inwoners en bedrijven.

Op de hoogte blijven van bekendmakingen in uw buurt?

U kunt de bekendmakingen van de gemeente Veendam per 10 april 2018 via Officielebekendmakingen.nl raadplegen. Heeft u thuis geen internet? Dan kunt u de bekendmakingen ook inzien via de computer in de hal van het gemeentehuis.

Wilt u graag automatisch op de hoogte worden gehouden van bekendmakingen in uw buurt? Meldt u zich dan aan voor de gratis e-mailservice van Overheid.nl. Hiermee kunt u zelf aangeven welke berichten u actief per e-mail wilt ontvangen. U kunt ook de gratis App ‘Over uw buurt’ downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet. Deze app toont via een kaartweergave de actuele bekendmakingen van bijvoorbeeld omgevingsvergunningen in uw buurt. Kijk op Overuwbuurt.overheid.nl hoe u de e-mailservice en App kunt gebruiken.

Wilt u meer weten?

Kijk op Veendam.nl/bekendmakingen of Officielebekendmakingen.nl.