Energieloket gemeente Veendam

De gemeente Veendam helpt u mee met het treffen van energiebesparende maatregelen voor uw huis.

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Lastig? Nee hoor: het Energieloket staat voor u klaar!

Wat is het Energieloket?

Het Energieloket is het startpunt voor particuliere woningeigenaren met vragen over energiebesparing en -opwekking. Op de website van het Energieloket kunnen inwoners een energiecheck doen en informatie vinden over over het energielabel, isoleren, zonnepanelen, HR++ glas, zonneboilers, subsidies, financiering en bedrijven in de regio.

Snel en makkelijk online Quickscan voor energieadvies

Met een gratis online quickscan neemt u uw huis onder de loep en krijgt u een vrijblijvend energieadvies op maat! Na ongeveer 10 vragen over uw huis, krijgt u van het Energieloket een advies over welke energiebesparende maatregelen bij uw specifieke woonsituatie passen. Quickscan kunt u vinden op www.energieloket-groningen.nl/actiepagina/quickscan

Is er subsidie of financiering beschikbaar?

Het Energieloket heeft een handige keuzehulp gemaakt waarmee u checkt welke regelingen er voor u zijn. U beantwoordt drie simpele vragen en krijgt na het beantwoorden van deze vragen direct te zien welke subsidies en financieringen voor u beschikbaar zijn. De keuzehulp kunt u vinden op www.energieloket-groningen.nl.

Energieloket gemeente Veendam