Augustus

• Parkeerplaats Peerdewaske gaat weer open

02 augustus 2018

Parkeerplaats Peerdewaske in recreatiegebied Borgerswold gaat op vrijdag 3 augustus 2018 weer open voor recreanten en bezoekers. Op de parkeerplaats worden een aantal aanpassingen uitgevoerd. Deze aanpassingen zijn bedoeld om te voorkomen dat er opnieuw sprake is van overlast.

• Overeenstemming vestiging Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras

06 augustus 2018

De initiatiefnemers van het Gezondheidscentrum Lloyd’s Terras (GCLT) en de gemeente Veendam hebben overeenstemming bereikt over de vestiging van het gezondheidscentrum op het Lloyd’s Terras in Veendam. Binnenkort doen de initiatiefnemers hiervoor een aanvraag omgevings-vergunning. In september 2018 wordt een overeenkomst ondertekend.

• Open Monumentendag Veendam

30 augustus 2018

Op zaterdag 8 september 2018 openen 13 monumenten in Veendam en Pekela tussen 10.00 en 17.00 uur hun deuren tijdens de Open Monumentendag. Dit jaar is het thema ‘In Europa’. Net als voorgaande jaren werken de gemeenten Veendam en Pekela samen om zo een nóg uitgebreider aanbod te kunnen presenteren.