Februari

 • Energiemarkt vol energiebesparingskansen

  28 februari 2018

  Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Lastig? Nee hoor, we laten het u zien tijdens de Energiemarkt op woensdagavond 14 maart.

 • Expositie Marga Folkers

  22 februari 2018

  Marga Folkers exposeert tot en met 8 april 2018 in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt (amateur) kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

 • Naturalisatieceremonie

  22 februari 2018

  De gemeente Veendam organiseerde op woensdag 14 februari 2018 een naturalisatieceremonie in het gemeentehuis van Veendam. Tijdens de ceremonie feliciteert burgemeester Sipke Swierstra de inwoners van Veendam persoonlijk met het verkrijgen van de Nederlandse nationaliteit.

 • Opnames voor de Erfgoedmonitor

  07 februari 2018

  In onze provincie staan veel monumenten, die het verdienen bewaard te blijven. Deze monumenten dragen bij aan de identiteit van onze provincie. Het maakt dat we ons er thuis voelen. Het gebouwde erfgoed staat onder druk, onder meer door de aardbevingen als gevolg van de gaswinning en de bevolkingsdaling.

 • Zweminstuif voor senioren

  06 februari 2018

  Op maandag 19 februari 2018 vindt de maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Deze maand staat er een zweminstuif in zwembad Tropiqua op het programma, georganiseerd door team Sport van de gemeenten Veendam en Pekela. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten in het water, zoals Aquajogging en Fifty-Fit.

Uitgelicht