Verloting! Maak kans op een waardebon van €25,-

De werkzaamheden aan het Raadhuisplein en Veenlustplein zijn gestart en daarom is ook de verlotingsactie begonnen. Bij een aankoop van € 40,-kunt u meedoen en maakt u kans op een waardebon t.w.v €25,- Hoe het werkt en welke winkels er meedoen leest u hier.

Wanneer doet u mee?

De verlotingsactie start maandag 21 januari 2019. Bij een aankoop vanaf 40 euro ontvangt u één lot van uw winkelier in het herinrichtingsgebied. U maakt kans door uw lot (voorzien van uw naam en telefoonnummer) in te leveren in de ‘lotenbox’ bij het projectkantoor van Roelofs. Het projectkantoor is gesitueerd aan de Promenade 17 te Veendam.

Lotenbox 

Wanneer heeft u iets gewonnen?

Eénmaal per twee weken trekt een medewerker van Roelofs een lot. De prijswinnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wat kunt u winnen?

Tijdens de werkzaamheden ter plaatse van het Raadhuisplein en Veenlustplein wordt elke twee weken een waardebon ter waarde van 25 euro verloot! Deze waardebon is geldig in één van de deelnemende winkels in het centrum van Veendam. De waardebon is geldig bij minimale besteding van 25 euro.

Welke winkels doen er mee?

Bekijk hieronder het overzicht van alle winkels die meedoen aan de actie.

Deelnemende bedrijven