WeHelpen

WeHelpen is een website waarop mensen hulp kunnen aanbieden en vragen. Dit varieert van de hond uitlaten tot boodschappen doen.

Vanzelfsprekend helpen

WeHelpen is een website waarop mensen hulp kunnen aanbieden en vragen. Dit varieert van de hond uitlaten tot boodschappen doen. En van de heg snoeien tot schilderles tijdens een kopje koffie. Het is een succes! Tienduizenden mensen hebben zich al aangesloten. Want iemand helpen die je nodig heeft, dat doe je graag. 

Gratis en voor iedereen

Doen al die mensen dat kosteloos? Ja! De website is gratis. Iedereen kan zich aanmelden. Je kunt het aanbod of vraag tot op postcodeniveau bekijken. Of in een andere stad, omdat ouders daar wonen of een goede vriendin die wel wat hulp kan gebruiken. 

Meer weten?

WeHelpen is er voor iedereen die een ander een keer wil helpen. Geholpen wil worden. Of voor iemand anders hulp wil organiseren. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een hulpvraag. Op www.wehelpen.nl/veendam vind je vast iemand die jou wil helpen of die je zelf kunt helpen. Meld je vandaag nog aan.

WeHelpen logo