Informatieschermen

De gemeente Veendam beschikt over een zestal informatieschermen (led-schermen). Hiervan zijn er vier aan de invalswegen van de gemeente geplaatst en twee in het centrum. Deze informatieschermen zijn hoofdzakelijk bestemd voor de promotie voor evenementen in Veendam. Daarnaast kan de gemeente belangrijke mededelingen ook via deze schermen kenbaar maken. Om evenementen in Veendam te promoten geven wij stichtingen, ondernemers en verenigingen de mogelijkheid om door hun georganiseerde evenementen via de informatieschermen kenbaar te maken.

Spelregels

  1. Het evenement moet openbaar toegankelijk zijn
  2. Het evenement moet plaatsvinden in de gemeente Veendam
  3. Het evenement moet bestemd zijn voor een breed publiek
  4. Het evenement mag niet aanstootgevend zijn

Indien uw evenement aan bovenstaande spelregels voldoet kunt u de gemeente vragen uw evenement op te nemen in de programmering van de informatieschermen. Dit kan tot 4 weken vóór aanvang van het evenement. Hier zijn geen kosten aan verbonden.U kunt een aanvraag indienen door een mail sturen naar info@veendam.nl.

Denk eraan dat u in uw aanvraag het volgende aangeeft: 

  • De naam van het evenement
  • De datum
  • De locatie
  • Het tijdstip
  • Een geschikte foto

Vanwege de horizontale weergave van de informatieschermen en voor het waarborgen van een heldere en uniforme vormgeving ontwerpt de gemeente zelf de uiteindelijke digitale posters.

Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe een uiteindelijke digitale poster wordt weergegeven op de informatieschermen.