Let opOp dit moment vindt er onderhoud plaats op deze website. De website en formulieren kunnen daardoor minder goed bereikbaar of traag zijn. Uw online aanvraag of melding kan vertraagd bij ons binnenkomen. Onze excuses voor eventueel ongemak. De gemeente veendam is bereikbaar via mail: info@veendam.nl of telefonisch: 0598 652222 (tussen 8.30 en 15.00 uur).

Afsluiting Robijnlaan

Voor de aanleg van het LSP is de Robijnlaan vanaf 20 mei 2021 afgesloten voor het verkeer. Op deze manier kunnen de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Dit heeft als gevolg dat alle ingangen van de Winkler Prins aan de Robijnlaan tijdelijk komen te vervallen. Als de werkzaamheden zijn afgerond (begin september 2021) worden de ingangen weer in gebruik genomen en is de Robijnlaan alleen nog te gebruiken voor fietsers.

De fietsers tussen de Gildenbuurt en het centrum moeten tijdens de afsluiting van de Robijnlaan via de Raadsgildenlaan en Buitenwoellaan. Medewerkers en bezoekers van de Winkler Prins maken vanaf 1 februari 2021 al gebruik van de parkeerplaats aan de zuidzijde van het stadion. Dit is aangegeven met borden. De zuidzijde is te bereiken vanaf de Langeleegte.