Let opOp dit moment vindt er onderhoud plaats op deze website. De website en formulieren kunnen daardoor minder goed bereikbaar of traag zijn. Uw online aanvraag of melding kan vertraagd bij ons binnenkomen. Onze excuses voor eventueel ongemak. De gemeente veendam is bereikbaar via mail: info@veendam.nl of telefonisch: 0598 652222 (tussen 8.30 en 15.00 uur).

Enquête woningbehoefteonderzoek Oost-Groningen

De gemeente Veendam doet met andere gemeenten en betrokken partijen in de regio Oost-Groningen (RWLP) met bureau Stec Groep onderzoek naar de woningbehoefte in de regio. De resultaten uit dit onderzoek vormen de basis voor het woonbeleid voor de komende jaren.

Enquête

In de gemeente Veendam hebben verschillende huishoudens een enquête ontvangen voor dit onderzoek. De kans is groot dat u een brief met enquête in de bus hebt gehad. De enquête wordt gehouden onder alle huishoudens die verhuisd zijn naar of binnen de gemeente Veendam in 2018, 2019 en2020. Daarnaast wordt een enquête gehouden onder huishoudens die niet verhuisd zijn. De adressen voor het onderzoek zijn geselecteerd door middel van een steekproef. 

Invullen van de enquête kan tot 17 december 2021 via internet of schriftelijk. De gegevens hiervoor staan in de brief.