Let opOp dit moment is de website verminderd bereikbaar en kunt u problemen ondervinden met het invullen van onze formulieren. De gemeente veendam is bereikbaar via mail: info@veendam.nl of telefonisch: 0598 652222 (tussen 8.30 en 15.00 uur).

Installatie Berry Link als burgemeester van Veendam

Op woensdag 15 september 2021 wordt de heer Berry Link geïnstalleerd als Kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Veendam tijdens een buitengewone raadsvergadering.

De vergadering start om 16.30 uur. Klik hier om de vergadering te volgen.

Vanaf 19.30 uur kunnen inwoners, verenigingen en ondernemers van de gemeente Veendam persoonlijk kennismaken met hun nieuwe burgemeester.

Komt u ook coronaproof kennismaken?

Vanwege de geldende coronamaatregelen is de bijzondere raadsvergadering alleen online te volgen. Aansluitend aan de raadsvergadering wil de heer Link graag kennis maken met de inwoners, verenigingen en ondernemers van Veendam. Tijdens een lopende receptie kan iedereen die dat wil coronaproof kort kennismaken met de nieuwe burgemeester en een persoonlijke boodschap voor hem achterlaten. Deze lopende receptie is van 19.30 tot 21.00 uur in Cultuurcentrum vanBeresteyn. Houd tijdens de lopende receptie 1,5 meter afstand. Bij gezondheidsklachten, blijf thuis!