Week tegen Eenzaamheid: Kom erbij!

Van 30 september tot en met 7 oktober 2021 is het de landelijke ‘Week tegen Eenzaamheid’. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich behoorlijk eenzaam.

Eenzaamheid is voor iedereen anders en kan zich op veel manieren uiten. Je mist een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je zou willen. Daarom nodigen we je graag uit om mee te doen met de Week tegen Eenzaamheid. Trek de stoute schoenen aan en Kom erbij!

Kom erbij!

Op donderdag 30 september 2021 start de Week tegen Eenzaamheid. Compaen Veendam en de gemeente Veendam organiseren tijdens deze week samen met verschillende partners diverse leuke activiteiten. Zo is er op dinsdag 28 september van 10.00 tot 12.00 uur een ‘Beste Buur’ koffie ochtend in de Meridiaan aan de Schaepmanstraat 19 waar je elkaar kunt ontmoeten. Ook is er een sportieve activiteit. Zo kan je gaan fietsen van Wijk Ontmoetings Plek naar Wijk Ontmoetings Plek, oftewel WOPPEN! Maar ook een inloop met oud Hollandse spelletjes en ‘Speeddaten Jong en Oud’ staan op het programma. Voor ieder wat wils!

Ans Grimbergen, wethouder van de gemeente Veendam is op woensdag 6 oktober aanwezig bij het ‘Speeddaten voor Jong en Oud’ in de Meerpaal aan de Oostlaan 69.

Alles op een rij

Er zijn nog veel meer leuke activiteiten! Kijk op de speciale website pagina Compaen Veendam voor het complete overzicht van alle activiteiten. Voor meer informatie over de Week tegen Eenzaamheid, kijk op eentegeneenzaamheid. Kom erbij!
 

Man alleen bij bankje met zonsondergang