Beleef - en beweegpad: "Het Veenjagerspad"

Vandaag onthulde wethouder Henk Jan schmaal samen met teamleider sport Mark Bakker de naam van het beweeg- en beleefpad in Borgerswold: “Het Veenjagerspad”. Eind juni 2022 is de feestelijke opening en kan iedereen het Veenjagerspad zelf ontdekken.

Ga op avontuur en ontdek al klimmend en klauterend het bosrijke gebied. Ga met het gezin erop uit, geniet van de schatten in de natuur of doe een sportieve workout. Het beleef- en beweegpad biedt voor ieder wat wils!

Beleven en bewegen

Het beleef- en beweegpad is een route van ongeveer 2,5 kilometer. Op deze route staan beleef- en beweegtoestellen. De combinatie van beleven en bewegen zorgt ervoor dat de route leuk is voor iedereen. Kinderen kunnen al klimmend, tijgerend, slingerend en zwiepend op avontuur. De toestellen met leuke en spannende opdrachten zorgen voor een ware beleving. Ook de echte sportievelingen kunnen hun geluk niet op. Het beweegonderdeel van de route biedt namelijk allerlei veelzijdige sport- en beweegmogelijkheden voor bijvoorbeeld bootcamp lessen.

Opening beleef- en beweegpad

Na de opening in juni 2022 is de route openbaar toegankelijk en iedereen kan hier op eigen gelegenheid gebruik van maken! Het start- en eindpunt van het Veenjagerspad is op het pleintje bij het 'T Hoeske (de voormalige Waterjuffer).

Onthulling bord "het Veenjagerspad"