Let opOp dit moment vindt er onderhoud plaats op deze website. De website en formulieren kunnen daardoor minder goed bereikbaar of traag zijn. Uw online aanvraag of melding kan vertraagd bij ons binnenkomen. Onze excuses voor eventueel ongemak. De gemeente veendam is bereikbaar via mail: info@veendam.nl of telefonisch: 0598 652222 (tussen 8.30 en 15.00 uur).

Buurtcentrum Wildervank bereikbaar

De herinrichtingswerkzaamheden aan de omgeving van het buurtwinkelcentrum met de aanpak van de kruising in Wildervank is inmiddels in volle gang. Hierdoor lijkt het misschien dat het buurtwinkelcentrum niet altijd goed bereikbaar is. Dit is echter niet het geval. Het winkelcentrum is goed bereikbaar door de ingestelde omleidingsroutes.

Daarnaast is er een ruime en goed toegankelijke tijdelijke parkeerplaats gemaakt aan de achterkant van de COOP. De parkeerplaats is aangelegd met betonplaten waardoor het goed beloopbaar is en winkelwagenvriendelijk. Hierbij is ook gedacht aan mindervaliden. Ook de winkels aan de Poststraat zijn goed bereikbaar.