Nieuws Leer- en Sportpark

Nieuws over de ontwikkelingen van het Leer- en Sportpark.

 • Afsluiting Robijnlaan

  26 mei 2021

  Voor de aanleg van het LSP is de Robijnlaan vanaf 20 mei 2021 afgesloten voor het verkeer. Op deze manier kunnen de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Dit heeft als gevolg dat alle ingangen van de Winkler Prins aan de Robijnlaan tijdelijk komen te vervallen. Als de werkzaamheden zijn afgerond (begin september 2021) worden de ingangen weer in gebruik genomen en is de Robijnlaan alleen nog te gebruiken voor fietsers.

 • Parkeerplaatsen Leer- en Sportpark

  29 januari 2021

  De ontwikkeling van het Leer- en Sportpark is in volle gang. Een onderdeel is het herinrichten van de parkeerplaatsen. Vanaf maandag 1 februari 2021 is de parkeerplaats bij de kantine van Veendam 1894 niet meer beschikbaar. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de zuidkant van het stadion, ingang vanaf De Langeleegte.

 • Aftrap bouw en aanleg Leer- en Sportpark

  25 juni 2020

  Op donderdag 25 juni 2020 is de officiële aftrap gegeven voor de aanleg en bouw van het Leer- en Sportpark (LSP). Wethouder Henk Jan Schmaal heeft samen met de sportverenigingen en de Winkler Prins de bal doorgegeven aan de aannemers die de werkzaamheden gaan uitvoeren.