Online informatieavond Regionaal Energieloket over de verwarming

Heeft u een hoge energierekening en wilt u vandaag nog energie besparen? Wilt u een beter afgestelde verwarming? Het Regionaal Energieloket organiseert op dinsdag 6 december 2022 een online informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u onafhankelijke en gratis informatie over alles wat u moet weten over een goed werkende verwarming.

Wat houdt de informatieavond in?

Tijdens de online informatieavond wordt uitgelegd hoe u de verwarming optimaal afstelt. Maar ook waar en hoe u het beste kunt verwarmen. En of het investeren in vloerverwarming een goed idee is. U krijgt antwoorden op vragen zoals: 'Hoe kan ik mijn verwarming waterzijdig inregelen? ', 'Is het slim om de temperatuur van mijn cv-ketel te verlagen? ' en 'Wat is het nut van lage temperatuur verwarming? '. Afgesloten wordt met inzichten over vernieuwende verwarmingsoplossingen zoals infraroodverwarming.

Hoe meld ik me aan?

Via de website van het Regionaal Energieloket meld u zich aan. De informatieavond is online en begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 60 minuten. Wilt u op een later moment terugkijken? Dat kan! Als u zich aanmeldt, ontvangt u na afloop van de bijeenkomst een e-mail met een link om de avond terug te kijken. 

Op dinsdag 10 januari 2023 vindt opnieuw een online informatieavond plaats. Dan krijgt u tips voor het maken van een persoonlijk verduurzamingsplan voor de eigen woning. 

Meer informatie

Alle informatie over de onderwerpen van de avonden én aanmelden kan via de website van Regionaal Energieloket.


Knop radiator