Acantus bouwt 16 nieuwe woningen aan de 11e Laan in Wildervank

Deze week start de bouw van 6 eengezins- en 10 levensloopbestendige woningen aan de 11e Laan in Wildervank in Veendam. Naar verwachting zijn de woningen eind dit jaar klaar.

Vraag naar woningen stijgt 

Met de bouw voorziet Acantus in de groeiende vraag naar woningen. Henk Fissering, Manager Vastgoedsturing & Bedrijfsvoering bij Acantus: 

“Met de bouw van deze woningen creëren we plek voor 16 huishoudens. Daarnaast gaan we de komende jaren flink investeren in Veendam, om aan de groeiende vraag naar energiezuinige en levensloopbestendige woningen te blijven voldoen.” 

Wethouder Henk Jan Schmaal van de Gemeente Veendam: 

“Ik ben blij met de bijdrage en de inspanning die Acantus levert om te voldoen aan de groeiende vraag naar woningen in Veendam. Er ligt een forse opgave gezien de grote vraag naar betaalbare, duurzame en sociale woningen.”

Flink investeren in Veendam 

Acantus zet volop in op nieuwbouw en verduurzaming. Naast de bouw van deze 16 woningen, start de woningcorporatie dit jaar ook met de bouw van 50 appartementen aan het Lloyds Terras. En ook in Bareveld worden momenteel nieuwe woningen gebouwd. Daarnaast wil Acantus de komende 6 jaar zo’n 800 woningen verduurzamen. 

Samen met de gemeente Veendam 

Dit is een enorme opgave, waarbij Acantus nauw samenwerkt met de gemeente Veendam. Zo zorgen we met elkaar voor fijn wonen in Veendam.