Nieuwe subsidie in het najaar 2023 voor inwoners met een eigen woning via SNN

In het najaar van 2023 wordt het voor inwoners van Veendam mogelijk om een subsidie tot € 10.000,- aan te vragen voor het verduurzamen en/of verbeteren van een koopwoning. Het geld is bedoeld voor woningen die niet in het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) zitten, maar wel in het gebied staan waar de waardedalingsregeling geldt.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de SNN subsidie aan te vragen, maar zodra dit mogelijk is, kunt u dit zelf regelen. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u gratis gebruik maken van de Bespaarcoach via www.jouwbespaarcoach.com. De bespaarcoach is een initiatief van een aantal gemeenten in Oost-Groningen, waaronder Veendam. De Bespaarcoach kan ook gratis een advies op maat van uw woning geven en eventueel meerdere subsidies voor u aanvragen.

Wanneer er meer duidelijkheid is, informeren we u daarover. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor meer informatie of stuur een mail naar: communicatie@veendam.nl. Dan houden we u per mail op de hoogte.