Officiële opening Kinderfietsroute Veendam op dinsdag 25 juli

Dinsdag 25 juli 2023 vindt de officiële opening van de Kinderfietsroute in Veendam plaats. De kinderfietsroute is een 11,4 kilometer lange fietsroute met opdrachten en bezienswaardigheden, passend bij de belevingswereld van kinderen. Tussen 10.00 uur en 11.30 uur is de feestelijke start bij het Henk Nienhuis Stadion aan de Langeleegte in Veendam.

Deelnemers ontvangen bij de start een boekje met de fietsroute. Onderweg komen ze zes opdrachten tegen. Door de opdrachten goed uit te voeren, wordt het mysterie opgelost en wordt een geheime code gekraakt. Tijdens de feestelijke opening wordt voor extra vermaak gezorgd voor de kinderen. Na afloop kunnen de deelnemers nog iets lekkers ophalen. 

Ook na de opening blijft de Kinderfietsroute beschikbaar. De routekaart en meer informatie over de opdrachten staan op kinderfietsroute.nl of in de informatieboekjes, verkrijgbaar bij het Henk Nienhuis Stadion of bij Theater vanBeresteyn. 

Onderdeel van Kies je Vakantieactiviteit

De opening van de kinderfietsroute is één van de sportieve activiteiten die in de zomervakantie plaatsvinden in Veendam. Andere activiteiten zijn onder andere een luchtkussenfestijn, waterspelletjes, het klimbos, lasergamen en waterskiën. Kijk in de Veendam Beweegt App of ga naar veendambeweegt.nl/activiteiten voor meer informatie over alle activiteiten en aanmelden. Deelname is gratis.