Stel je vraag via de live-chat van de gemeente, politie, jongerenwerk en Verslavingszorg Noord-Nederland

De gemeente Veendam organiseert samen met de politie, jongerenwerk en Verslavingszorg Noord-Nederland een live-chat op donderdag 11 mei 2023 van 19.30-21.00 uur. Tijdens de live-chat kun je vragen stellen over drugs- en middelengebruik, online pesten en digitale uitbuiting door het ongewenst delen van informatie en beelden. Ook andere veiligheidsvragen kun je stellen. Zo krijg je antwoord op vragen over veiligheid of advies voor het oplossen van je probleem.

Aan de live-chat doen mee de wijkagenten van Veendam, de boa’s, jongerenwerk, een medewerker van verslavingszorg Noord-Nederland en de beleidsadviseurs Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente. Heb je een onderwerp of een veiligheidsvraag, dan kun je deze nu al mailen naar: oov@veendam.nl.

Je kunt de livestream volgen via de Facebook van gemeente Veendam, de Instagram van de gemeente Veendam (@gemeenteveendam) en het Instagramaccount van de wijkagenten Veendam (@wijkagenten_veendam.nl). Als je de live-chat volgt, maak je kans op een leuke prijs! 

Stel je vraag donderdag 11 mei van 19.30 - 21.00 uur via Instagram: @gemeenteveendam of @wijkagenten_veendam.nl.

poster live-chat, tekstalternatief direct na de afbeelding in het uitklapblok

Tekstalternatief poster Live-Chat

Volg de Live-Chat en stel je vraag!

Doe jij ook mee? Donderdag 11 mei van 19.30 - 21.00 uur via Instagram en Facebook van
@wijkagenten_veendam.nl en @gemeenteveendam

Op de foto staan een aantal wijkagenten, BOA's, en jongerenwerkers en een medewerker van Verslavingszorg Noord-Nederland bij Jongerencentrum Break! voor een muurschildering.

Over gevaren en gevolgen van drugs-en middelengebruik, online pesten en digitale uitbuiting door het ongewenst delen van informatie en beelden.

Logo van Gemeente Veendam, Politie, Verslavingszorg Noord-Nederland en deBasis Veendam.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.