Aanleg en bouw

Aanleg sportdeel: Aannemersbedrijf Koen Meijer BV.
Bouw nieuwe schoolgebouwen: Aannemersbedrijf Bramer BV uit Vriezenveen.
Installatiewerk: Niemeijer Installatietechniek BV uit Emmen.

  • Aanleg sportdeel

    Voor de aanleg van het sportdeel gaat Aannemersbedrijf Koen Meijer B.V. de werkzaamheden uitvoeren. Hierbij gaat het om een uitbreiding van de parkeerplaats, aanleg van een wielerbaan met een brug en een tunnel en een pad vanaf de parkeerplaats naar de begraafplaats. Ook worden twee voetbalvelden gerenoveerd. Daarvan wordt één omgebouwd naar een hybrideveld. De toegang vanaf de Langeleegte naar het Leer- en Sportpark wordt aangepast, zodat gebruikers op een veilige manier op het park kunnen komen. Tot slot worden er op een aantal plaatsen hekken en poorten geplaatst.

  • Bouwverkeer

    Voor de werkzaamheden aan het sportpark maakt het bouwverkeer gebruik van de inrit van het sportpark vanaf de Langeleegte. Voor de bouw van de nieuwe schoolgebouwen maakt het bouwverkeer gebruik van de Raadsgildenlaan. Met de bouwaannemer zijn afspraken gemaakt en worden maatregelen getroffen om de verkeersveiligheid te waarborgen en overlast te beperken. Daarvoor wordt er gebruik gemaakt van een tijdelijke inrit en vindt bij bijzonder transport begeleiding van het bouwverkeer plaats.

  • Bouw schoolgebouwen

    De nieuwe schoolgebouwen worden gebouwd door Aannemersbedrijf Bramer BV uit Vriezenveen. Het installatiewerk wordt gedaan door Niemeijer Installatietechniek BV uit Emmen. De bouw van de nieuwe schoolgebouwen is gestart in september 2020 en gaat ongeveer een jaar duren.