Week tegen eenzaamheid: Kom erbij!

Van 1 tot en met 8 oktober 2020 is het de landelijke ‘Week tegen eenzaamheid’. Bijna 1 op de 10 mensen voelt zich behoorlijk eenzaam.

Bij alleenstaande ouders is dit zelfs 1 op de 5. Eenzaamheid is persoonlijk en kan zich op veel manieren uiten. Je mist een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst. Maar voor iedereen geldt: anderen kunnen moeilijk van buitenaf zien of je je eenzaam voelt. Dus trek de stoute schoenen aan en Kom erbij!

Kom erbij!
Compaen Veendam organiseert, samen met verschillende partners waaronder de gemeente Veendam diverse leuke activiteiten. Zo kunnen jongeren op donderdag 1 oktober samen koken bij Jongerencentrum Break! aan het Jan Salwaplein 3 en op dinsdag 6 oktober van 10.00 tot 12.00 uur is een ‘Beste Buur koffie ochtend in de BSO ruimte van de Meridiaan aan de Schaepmanstraat 19. Ook zijn er veel sportieve initiatieven. Zo kan je gaan fietsen van Wijk Ontmoetings Plek naar Wijk Ontmoetings Plek, oftewel WOPPEN! Of je kunt kennismaken met aquasporten!

Er zijn nog veel meer leuke activiteiten! Kijk op de speciale webpagina Compaen Veendam voor het complete overzicht van alle activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Kom erbij!

Persoon alleen op bankje