Tozo en TONK-regelingen met drie maanden verlengd

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) en de Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK) worden verlengd tot en met 30 september.

Tozo

Bent u ondernemer en heeft u door corona geen inkomen meer of een laag inkomen? Of lukt het u niet meer om de financiële verplichtingen van uw bedrijf betalen? Of heeft u vragen of hulp nodig bij uw bedrijf? Mogelijk kunt u Tozo aanvragen voor levensonderhoud, bedrijfskrediet en heroriëntatie. De regeling is vanaf 1 juli 2021 verlengd tot en met 30 september 2021.

Meer informatie en Tozo-regeling aanvragen 

TONK

Bent u inwoner en ondervindt heeft u door corona en een inkomensterugval moeite met het betalen van de vaste lasten zoals huur, gas, water en licht? Mogelijk kunt u dan TONK aanvragen. Deze regeling wordt vanaf 1 juli 2021 voor de duur van drie maanden verlengd. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op onze gemeentelijke website.

Als er vragen zijn, dan hoor ik het wel. Als jullie een betere tekst van soortgelijke strekking kunnen maken dan is dat ook prima. Jullie zijn hier vast handiger in dan dat ik dat ben.

Meer informatie en TONK-regeling aanvragen