Kruising R.H. van Deestweg gestremd vanaf 27 februari

In opdracht van de gemeente Veendam is aannemersbedrijf Koen Meijer uit Veendam bezig met de werkzaamheden voor de herinrichting van de Sorghvlietlaan en de aanleg van een Ovonde. De kruising van de Buitenwoellaan met de R.H. van Deestweg maakt onderdeel uit van het project.

Vanaf maandag 27 februari 2023 is de kruising Buitenwoellaan met de R.H. van Deestweg afgesloten voor het doorgaand verkeer. Medio maart zal de aannemer aanvangen met het aanbrengen van de asfaltverharding. Wanneer de asfaltverharding is aangebracht zal de ovonde inclusief de aansluitende wegen worden opengesteld voor het verkeer.

Door de werkzaamheden aan de kruising R. H. van Deestweg wordt het doorgaand verkeer voor de R.H. van Deestweg gestremd. De verbinding Langeleegte-Centrum zal daardoor gereden moeten worden via de Buitenwoellaan, Raadsgildenlaan en Beneden Westerdiep. Voetgangers en fietsers kunnen gebruik blijven maken van de aangegeven omleiding van en naar het centrum.

Kaart werkzaamheden kruising R.H. van Deestweg vanaf 27 februari een nieuwe wegafsluiting de verbinding tussen Langeleegte en het centrum moet gereden worden via de Buitenwoellaan, Raadsgildenlaan en Beneden Westerdiep. Voetgangers en fietsers kunnen we gebruik blijven maken van de aangegeven omleiding van en naar het centrum.

Klik op het kaartje voor een vergroting.

Meer informatie: Aanleg ovonde en vernieuwing Sorghvlietlaan