Ruimtecoaches

Samen nadenken of in gesprek gaan over uw plannen kan dan helpen. Praat er eens met een deskundige van de gemeente over: de Ruimtecoach

De Ruimtecoach is een medewerker van de gemeente die hier speciaal voor is opgeleid. De ruimtecoach informeert u over het aanvraagproces en geeft aan waar welke (wettelijke) informatie te vinden is, welk onderzoek uitgevoerd moet worden en welke stukken u nodig heeft voor het indienen van een aanvraag bij de gemeente. Kortom: de ruimtecoach helpt u bij het vinden van alle belangen die spelen rondom uw initiatief.

De ruimtecoach helpt u door u de weg te wijzen zonder de plannen voor u te maken of de haalbaarheid van uw plannen in te schatten. Dat doen we bewust, zodat u de regie hebt over uw eigen initiatief en de aanvraag hiervan. De gemeente heeft een toetsende rol of alle belangen goed zijn meegenomen en afgewogen. Een gesprek met een ruimtecoach kan plaatsvinden waar u zelf wilt. Aan de keukentafel of bijvoorbeeld in het gemeentehuis. Vanwege de Corona-maatregelen vinden de gesprekken tegenwoordig thuis plaats door gezamenlijk te (video)bellen.

Ruimtecoach Marije

Als Adviseur ruimtelijke ordening bij de gemeente Veendam hou ik me vooral bezig met de achterkant van bouwprocessen. Als Ruimtecoach help ik u ook aan de voorkant. Zo help ik uw dromen en wensen te realiseren door u te wijzen waar de lastige afwegingen liggen, zodat u uw plannen goed kan onderbouwen. Op voorhand toets ik niet en geef ik niet aan of iets wel of niet haalbaar is. Die verantwoordelijkheid ligt nu bij u.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de rol als Ruimtecoach? Neem vooral contact met me op. Ik ga graag het gesprek met u aan.

Ruimtecoach Marije. Tekst: Bouwplannen? De ruimtecoaches komen naar u toe

Ruimtecoach Marieke

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij de gemeente Veendam waar ik me altijd heb beziggehouden met de onderwerpen bouwen, vergunningen en ruimte. Daarom past deze nieuwe rol als Ruimtecoach goed bij me. Ik help je door de wirwar aan wetten en regelgeving heen met korte lijntjes, snelle acties en één aanspreekpunt.

Laat het me vooral weten als u nieuwsgierig bent geworden, of op zoek bent naar meer informatie. Ik ga graag met u in gesprek.

Tekst: ik help u graag met de bouwplannen voor uw bedrijf

Meer weten? 

Neem contact met ons op via info@veendam.nl of telefonisch via 0598 652222 en vraag naar één van de ruimtecoaches.