Werk in uitvoering

Werk in uitvoering in de gemeente Veendam, zoals stremmingen, omleidingen, wegwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden.

 • Werkzaamheden Korteleegte

  20 december 2022

  De werkzaamheden aan de Korteleegte hebben vertraging opgelopen.

 • Aanleg ovonde en vernieuwing Sorghvlietlaan

  22 november 2022

  De Sorghvlietlaan tussen de rotonde Aquaplein en de aansluiting met de R. H. van Deestweg in Veendam krijgt een nieuw gezicht. Er worden diverse aanpassingen gedaan aan de weg en er wordt een ovonde (een ovale rotonde) aangelegd. Op deze manier wordt deze kant van het centrum in bereikbaarheid en kwaliteit verbeterd en er wordt gewerkt aan een betere biodiversiteit en klimaatadaptatie.

 • Werkzaamheden beschoeiingen Oosterdiep Wildervank

  20 oktober 2022

  In november 2022 start de 2e fase van de herstelwerkzaamheden aan de houten beschoeiingen aan de landzijde in het Oosterdiep te Wildervank. Voor deze werkzaamheden is, net als voor de 1e fase, gekozen voor het behoud van de aanwezige damwanden om hiermee een bijdrage te doen aan duurzaam hout beheer.

 • Vaarverbinding Borgerswold

  26 september 2022

  Het gebied tussen de Veendammerweg en park Borgerswold is de afgelopen jaren veranderd. Zo is het Steakhouse aan de Parkweg gebouwd en is er water langs de Veendammerweg gemaakt. Park Borgerswold ligt grotendeels verborgen achter groen is niet direct te ziet hoe aantrekkelijk dit gebied is en wat er allemaal te beleven valt. Daarom worden er de komende tijd verschillende werkzaamheden uitgevoerd om de uitstraling en zichtbaarheid te verbeteren.