Werken bij gemeente Veendam

Uitdaging

In Veendam heeft professionalisering van de organisatie voortdurend de aandacht: we streven naar een efficiënte en hoogwaardige dienstverlening met oog voor de diverse belangen. Vind jij het een uitdaging om hier aan bij te dragen, dan is de gemeente Veendam op zoek naar jou.

De arbeidsvoorwaarden van het personeel zijn vastgelegd in de CAO gemeenten. Daarnaast kennen we eigen regelingen en bepalingen voor ons personeel. Die liggen vast in het personeelshandboek.

Op deze pagina de belangrijkste zaken op een rij.

Lijkt het je leuk om te werken bij de gemeente Veendam of ben je op zoek naar een stage of afstudeerplek? Bekijk dan onze actuele vacatures. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare functies en kun je direct solliciteren. Word jij straks onze nieuwe collega?

Vacatures op Werkenvoorgroningen.nl

Integriteit

Integriteit is belangrijk voor de gemeente Veendam. Het is de kurk waarop een rechtvaardige samenleving drijft. De organisatie kan alleen goed functioneren als de inwoners vertrouwen hebben in het bestuur en de werknemers van de gemeente Veendam. Dat vertrouwen kunnen we onder andere bewerkstelligen door integer te handelen. Door zelf het goede voorbeeld te geven. We hebben daarom een integriteitscode afgesproken met elkaar. Iedereen die bij de gemeente Veendam komt werken legt daarom de ambtseed of -gelofte af. Ook vragen wij van elke nieuwe werknemer een Verklaring Omtrent het Gedrag. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat je (justitiële) verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in onze organisatie.

Meer informatie

Digitale hulpmiddelen

Werknemers ontvangen een mobiele telefoon met een zakelijk telefoonnummer, waardoor je tijdens werktijd altijd en overal goed bereikbaar bent. Afhankelijk van de functie welke je hebt, behoort een iPad of een laptop ook tot de mogelijkheden.

Personeelsvereniging

Er is een actieve personeelsvereniging die leuke, culturele, gezellige en sportieve activiteiten organiseert voor haar leden. Denk hierbij aan een sinterklaasfeest voor de jongere kinderen, klaverjassen, personeelsreizen, happen en stappen en creatieve workshops.

De bereikbaarheid van Veendam

Veendam is via de verdubbelde autoweg, de N33, goed bereikbaar. Daarnaast heeft Veendam een NS-station, een busstation en is daarmee ook per trein en bus goed bereikbaar.

Parkeren

Parkeren is in Veendam gratis. Nabij het centrum en rondom het Raadhuis geldt een blauwe zone. Er is echter voldoende gratis parkeerruimte op loopafstand van de gemeentelijke gebouwen.