Kuifreiger Oost (Wildervank)

Ten oosten van de Grote Zilverreiger en de Kuifreiger en ten zuiden van de Nijveenlaan ligt een terrein wat op dit moment in gebruik is als grasland. De gemeente is voornemens om op dit terrein woningen te ontwikkelen.

Locatiekaart Kuifreiger Oost: Kuifreiger oost ligt ongeveer 500 meter ten zuiden/zuidwesten van Centrum Wildervank

De voorbereiding hiervoor zijn in volle gang. Onderstaand een impressie van de eerste ontwerpschets met een indicatieve verkaveling. Het definitieve ontwerp zal samen met de definitieve verkaveling naar verwachting in november 2022 op deze website worden bekend gemaakt.
We hopen in februari/maart 2023 te starten met de verkoop van de kavels waarna er in het najaar van 2023 gebouwd kan worden.

Birdseye 1 geoptimaliseerd

Het plan zal bestaan uit kavels voor particuliere bouw. Dit in een ruime groene setting gelegen nabij het water. Een deel van deze kavels hebben vrij uitzicht over het water. De woningen zoals weergegeven op de impressies zijn indicatief.

Aanzicht vanaf de Grote Zilverreiger

Mocht u interesse hebben in een kavel aan de Kuifreiger of een ander nieuwbouwproject binnen de gemeente Veendam dan kunt u uw wensen (geheel vrijblijvend) kenbaar maken door u te laten inschrijven. Dit kan via de link rechts bovenaan deze pagina. 

Beeld 3 geoptimaliseerd