Team jeugd

In Veendam hebben we alle ambulante jeugdhulp zo geregeld dat deze zonder indicatie geboden kan worden. Wilt u meer weten? Kijk dan verder bij JEP 

Soms kunnen er complexe situaties ontstaan en is er meer nodig dan alleen begeleiding vanuit JEP.  Het gaat dan om bijvoorbeeld ondersteuning voor ernstige dyslexie, systeemtherapie of complexe gezinssituaties door bijvoorbeeld trauma. Maar ook ambulante jeugdhulp voor specifieke doelgroepen, dagbesteding, dagbehandeling, logeerzorg, kortdurend verblijf, pleegzorg, gezinsvervangend verblijf en vervoer van en naar de locatie waar de jeugdhulp wordt geboden. Voor deze vormen van jeugdhulp kunt u terecht bij Team Jeugd van de gemeente Veendam. Zij onderzoeken samen met u wat passend is bij uw hulpvraag.

Openingstijden 

We zijn maandag t/m vrijdag telefonische bereikbaar op 0800-22 22 211 of mail via de mail jeugdhulp@veendam.nl.

Is het geen crisis en wilt u dat wij u terugbellen? Dan kunt u ook het contactformulier Contactformulier Jeugd invullen.

Na 12.30 uur zijn wij alleen bereikbaar voor crisissituaties, vragen die niet tot de volgende dag kunnen wachten. Op woensdag zijn wij de hele dag geopend. 

Maandag:    8.30 - 12.30 uur 
Dinsdag:      8.30 - 12.30 uur
Woensdag:  8.30 - 17.00 uur
Donderdag: 8.30 - 12.30 uur
Vrijdag:        8.30 - 12.30 uur

PGB

Soms kan je zorg inkopen voor je kind, dit noemen we een Persoonsgebonden Budget (PGB). Hier gelden wel voorwaarde voor. Zo moet de PGB-beheerder PGB vaardig zijn en uw kind jonger dan 18 jaar. Kijk op de website van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) voor meer informatie over het persoonsgebonden budget (PGB)

Bezoekadres alleen op afspraak

Jan Salwaweg 1
9641 LL Veendam.