Energieloket gemeente Veendam

De gemeente Veendam helpt u mee met het treffen van energiebesparende maatregelen voor uw huis.

Heeft u vragen over onderwerpen als energie besparen of duurzaam wonen? Kijk dan eens rond op ons energieloket. Hier vindt u informatie en tips over allerlei onderwerpen van zonnepanelen, isoleren, alternatieve warmtevoorzieningen en subsidies. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

Regionaal Energieloket

Het Regionaal Energieloket is het startpunt voor particuliere woningeigenaren met vragen over energiebesparing en -opwekking. Op de website van het Regionaal Energieloket Gemeente Veendam kunnen inwoners een energiecheck doen en informatie vinden over het energielabel, isoleren, zonnepanelen, HR++ glas, zonneboilers, subsidies, financiering en bedrijven in de regio.

HuisScan

Snel en gemakkelijk een gratis HuisScan doen. U ziet in 2 minuten hoe u kunt besparen op uw energierekening en krijgt u inzicht in uw bespaarmogelijkheden.

‎Doe de HuisScan

Subsidie en financiering

Is er subsidie of financiering beschikbaar? Kijk op het Regionaal Energieloket Gemeente Veendam voor de regelingen.

Subsidie aanvragen via Jouwbespaarcoach.com

Bent u benieuwd welke subsidies voor u beschikbaar zijn of wilt u meteen een subsidie aanvragen? Dat kan via: jouwbespaarcoach.com

regionaal energieloket bezoeken

Gratis advies om uw energierekening te verlagen

Voor huiseigenaren via Jouw bespaarcoach

Jouwbespaarcoach is een initiatief van de Oost-Groninger gemeenten. Ze helpen huiseigenaren met energiebesparen en het verduurzamen van hun woning. Heb je een koophuis en wil je besparen op je woonlasten? Of wil je weten of het rendabel is om je huis te isoleren? Jouwbespaarcoach biedt verschillende gratis diensten/ Van energiecoachgesprek tot uitgebreid bespaarrapport. Ook kun je een gratis energie bespaarpakket van ca. 50 euro aanvragen. Kijk voor alle info op: jouwbespaarcoach.com

Voor huurders van Acantus

  • Gratis afspraak met een energiecoach: De energiecoach komt bij je thuis en bekijkt samen waar bespaarmogelijkheden liggen. Hij geeft tips om energiezuiniger te wonen, neemt een gratis energiebespaarpakket mee en kan helpen met het aanbrengen van bespaarproducten.

  • Gratis energie bespaarpakket: Met een energiebespaarpakket kun je op simpele wijze meteen starten met besparen. Vul het aanmeldformulier in. En ontvang informatie over wanneer en waar je het bespaarpakket kunt ophalen. Er is een aantal locaties en zeker ook één in jouw buurt! 

De energiecoach of het bespaarpakket aanvragen kan via: Acantus Simpel Besparen

Tips om simpel te besparen

Ook met simpele dingen kun je al veel besparen. Veel besparingen kosten je helemaal niets. Als er wel kosten zijn, is dat eenmalig. Kijk eens voor tips op: Zo Simpel Als Wat.