Link-in-bio

Instagram gemeente Veendam

Wij hebben een Instagram-account @gemeenteveendam. Als er bij een foto meer informatie hoort, staat er bij de foto 'meer informatie in de link-in-bio'. Deze link staat in ons Instagramprofiel. Als je daarop klikt kom je op deze pagina.

Link-in-bio

 • Directiewisseling Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn

  18 september 2023

  Na zeven jaar directeur te zijn geweest van Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn heeft Jos Kraan besloten om het stokje over te dragen. Met ingang van 1 november wordt Vanja van Guldener de nieuwe opvolger.

 • Werkbezoek van minister Hugo de Jonge aan Veendam

  06 september 2023

  Demissionair minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bracht woensdagmiddag 6 september 2023 een werkbezoek aan de gemeente Veendam. Het was onderdeel van een bezoek aan de provincie Groningen waarbij hij vier verschillende gemeenten bezocht. De minister liet zich bijpraten over onder meer de woningbouwopgave, de versterkingsopgave en de verduurzamingsmaatregelen.

 • Aftrap ‘JOGG Gezonde Jeugd-Gezonde toekomst’ met Veendammer Waterdagen voor brugklas Winkler Prins

  05 september 2023

  Op donderdag 7 september 2023 start de aftrap van het project ‘JOGG, Gezonde Jeugd-Gezonde toekomst’ met de Veendammer Waterdagen voor de brugklas van de Winkler Prins. De aftrap vindt plaats op het sportpark aan de Langeleegte in Veendam. Wethouder Henk Jan Schmaal geeft het startsein.

 • Raadscommissie Fysiek en Raadscommissie Sociaal vergaderingen

  Vanavond (4 september) vergadert de raadscommissie Fysiek en morgenavond (5 september) de raadscommissie Sociaal

 • Open Monumentendag Veendam: Levend Erfgoed!

  31 augustus 2023

  Ontdek volgend weekend (9 en 10 september) de rijke geschiedenis van Veendam tijdens de Open Monumentendagen! Duik in het verleden terwijl je door onze mooie monumenten wandelt. Dit jaar is het thema ‘levend erfgoed’.

 • De gemeente Oldambt en de gemeente Veendam lanceren gezamenlijk buurtbemiddeling in het najaar van 2023

  29 augustus 2023

  Burenruzies zijn heel vervelend, maar komen helaas overal voor. Een burenruzie die onschuldig begint en uit de hand loopt, of een kleine ergernis die steeds hoger oploopt. Buurtbemiddeling is een doeltreffende manier om burenruzies en conflicten in de buurt effectief aan te pakken. Vaak ontstaan er irritaties en misverstanden tussen buren die, als ze niet worden opgelost, kunnen leiden tot langdurige spanningen en zelfs escalaties. Met buurtbemiddeling willen de gemeenten Oldambt en Veendam dergelijke situaties voorkomen.

 • Zwembad Tropiqua gesloten tussen 4 en 8 september

  28 augustus 2023

  Wegens onderhoudswerkzaamheden is zwembad Tropiqua gesloten vanaf maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september 2023. Vanaf zaterdag 9 september bent u weer van harte welkom in het zwembad.