Barbara Steen-Drenth

Barbara Steen-Drenth

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap met elkaar aan. Mooie momenten zijn daar aan voorafgegaan. Jullie willen met elkaar door! 

Ik ben Barbara Steen-Drenth, geboren en getogen in de gemeente Veendam. Na wat omzwervingen in Tilburg, Oss en Groningen ben ik weer terug op mijn geboorteplek waar ik sinds 2007 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben. Inmiddels ben ik zelf al 27 jaar getrouwd met mijn man en hebben we 2 kinderen, een poes en een hond (Basenji). Onze vakanties vieren we tot op heden in de bouwvak.

Ik heb al vele mooie huwelijken mogen sluiten, zowel in het gemeentehuis als op locatie. Het zal mij een genoegen zijn ook jullie huwelijk/ geregistreerd partnerschap te verzorgen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Het is jullie dag. Ik denk graag met jullie mee en bied mogelijkheden aan om zelf de ceremonie te bepalen, lang of kort, zakelijk of open. Dus heb je wensen, laat ze horen. Met humor en interactie gaan we voor een dag om nooit te vergeten en om met plezier op terug te kijken.

Geniet van de voorpret en wie weet tot snel.

Groetjes,

Barbara

Bereikbaar op telefoonnummer: 06 25552076