Barbara Steen-Drenth

Barbara Steen-Drenth

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap met elkaar aan. Mooie momenten zijn daar aan vooraf gegaan. Jullie willen met elkaar door! 

Alles wordt in werking gezet, steeds een beetje meer afstrepen. Nu nog een BABS. 

Ik ben Barbara Steen-Drenth geboren en getogen in de gemeente Veendam en na wat omzwervingen in Tilburg, Oss en Groningen weer terug op mijn geboorte plek waar ik sinds 2007 Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben. Als freelancer ben ik onder andere doorpasmodel, trouw ik en ben ik verkooppunt voor het Noorden vanuit huis voor een breiproduct.

Mijn werk is mijn hobby of beter, zijn mijn hobby’s. Dinsdags ben ik daardoor niet beschikbaar (tenzij bijzondere data bijv. als 22-2-22). Verder ben ik heel flexibel.

Inmiddels ben ik zelf al 25 jaar getrouwd met mij man en hebben we 2 kinderen, een poes en een hond (Basenji). 

Onze vakanties vieren we tot op heden in de bouwvak.

Al vele mooie huwelijken heb ik mogen sluiten zowel in het gemeentehuis als op andere plekken en plaatsen (vraag naar de mogelijkheden) zowel binnen als buiten. 

Het is jullie dag, ik denk graag met jullie mee en bied mogelijkheden aan om zelf de ceremonie te bepalen, lang of kort, zakelijk of open, dus heb je wensen laat ze horen.

Met humor en interactie wordt het een mooie dag om niet te vergeten en om op terug te kijken.

Geniet van de voorpret en wie weet tot snel.

Groetjes,

Barbara

Bereikbaar op telefoonnummer: 06 25552076