Jos Kraan

Jos Kraan

Doe wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken.

Daarom heb ik gekozen om Babs te worden. Ik vind het een eer om deel uit te mogen maken van jullie bijzondere dag. De officiële ceremonie is het moment, waarbij jullie in de spotlights staan. Tijdens dit moment staan we stil bij het verleden, heden en de toekomst. De relatie met familie en vrienden, dingen die je dagelijks bezig houden zoals je werk, passie en fantasie. Het verhaal moet jullie verhaal zijn en het liefst interactief.

Voor mij is het een uitdaging om jullie wensen invulling te geven. Het liefst bij jullie thuis nemen we alles door. Gezellig maar ook hard werken. Het gaat me om het echte verhaal en alles wat daarbij hoort. Met deze input maak ik een persoonlijk speech en maken we er een prachtige ceremonie van helemaal afgestemd op jullie wensen. Willen jullie de speech liever in het Gronings dialect, ook dat kan.

Ik ben Jos Kraan en al vele jaren getrouwd met Janneke. Samen hebben we één dochter. Ook wonen er bij ons onze hond, kat en drie kippen. Ik heb per 1 januari mijn vaste baan opgezegd en ben nu deels met pensioen. Stilzitten is niet echt mijn ding dus heb me als ZZP'er ingeschreven voor leuke klussen.

Bereikbaar op telefoonnummer: 06 27074614