Hulp bij geldzaken

Waterweg-Veendam

Hulp

Soms ontvang je rekeningen, maar lukt het niet om deze te betalen. Voor sommige mensen is dit herkenbaar. Soms lukt het om de rekening een paar dagen later te betalen, soms lukt dit ook niet. Dit kan zorgen geven.

Niet alle rekeningen kunnen blijven liggen, zoals de energie- en zorgrekening. Gebeurt dit toch, dan ontstaan er al snel achterstanden. 

Het waterbedrijf, de energieleverancier, de verhuurder of zorgverzekeraar zijn vanuit de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening verplicht om een melding te doen bij de gemeente als er een betalingsachterstand is. Deze meldingen worden door de gemeente ontvangen. Wij bieden, samen met Compaen onze hulp aan. Dit is het Vroeg Eropaf team. Deze hulp is gratis.

Ik zoek hulp bij geldzaken

Heeft u een betalingsachterstand?

En is dit de huur, de premie zorgverzekering, gas, water of licht? Dan ontvangt u van ons een brief. In deze brief bieden wij u aan om mee te kijken met uw financiële situatie en hoe deze verbeterd kan worden. Dit doen wij samen met deBasis Veendam. Dit gesprek kan op kantoor of bij u thuis zijn.

Neem ook contact op voor andere geldvragen

U mag ook contact met ons opnemen als u (nog) geen betalingsachterstanden heeft. Wacht niet te lang met het vragen om hulp als u al betalingsachterstanden heeft. Wij helpen u ook graag als u nog geen betalingsachterstanden heeft, maar wel denkt dat deze binnenkort gaan ontstaan.

Kent u iemand of bent u iemand die te maken heeft met (beginnende) financiële problemen? Dan willen we graag met u in contact komen om te kijken hoe we u hiermee kunnen helpen. Onze hulp is gratis en professioneel. Samen met u willen we ervoor zorgen dat uw betalingsachterstanden worden opgelost zodat u daarna zelf weer verder kunt.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden. Dat kan via deBasis Veendam.

Bel deBasis Veendam: 0598 698114

aanmeldingen@debasisveendam.nl