2023

 • Aardbeving Turkije, Noord-Syrië en andere regio's

  07 februari 2023

  Turkije, Noord-Syrië en andere regio’s in naburige landen zijn zwaar geraakt door een verschrikkelijke natuurramp. En het gevaar is voor velen nog niet geweken.

 • Acantus bouwt 16 nieuwe woningen aan de 11e Laan in Wildervank

  06 februari 2023

  Deze week start de bouw van 6 eengezins- en 10 levensloopbestendige woningen aan de 11e Laan in Wildervank in Veendam. Naar verwachting zijn de woningen eind dit jaar klaar.

 • Start FitGaaf! op CBS De Kern

  06 februari 2023

  Maandag 6 februari 2023 is het project FitGaaf! op CBS De Kern in Veendam van start gegaan. Het is de tweede basisschool in Veendam die deelneemt aan het gezonde leefstijlprogramma voor leerlingen van de basisschool. Leerlingen uit groep 3 tot en met 8 gaan drie weken stickers plakken voor elke gezonde actie! Zo zien kind en ouder wat er elke dag minimaal voor een gezonde leefstijl nodig is, hoe goed dat nu al gaat en wat er misschien nog net beter kan.

 • Kosten jaarwisseling Veendam lager dan vorig jaar

  26 januari 2023

  De jaarwisseling in Veendam is goed verlopen. De kosten voor onder andere het herstel van schade door de jaarwisseling zijn ten opzichte van vorig jaar gedaald. De kosten, inclusief personeelskosten, waren € 7.750,00. Er was voornamelijk schade aan afvalbakken, verkeersborden en straatkolken.

 • Inspiratieavond 'Spelen is het harde werken van kinderen'

  18 januari 2023
 • Gemeente Veendam stelt nieuwe woonvisie op

  18 januari 2023

  De gemeente Veendam is gestart met het ontwikkelen van een nieuwe visie voor het wonen in de gemeente Veendam. Met de inbreng van bewoners en diverse partijen zoals vastgoedeigenaren, woningcorporaties en zorginstellingen, wordt er een actuele Woonvisie opgesteld.

 • Bevroren afval in containers

  18 januari 2023
 • Wethouders geven sportieve start FitGaaf! op obs Noorderbreedte

  17 januari 2023

  Dinsdag 17 januari 2023 start het project FitGaaf! op obs Noorderbreedte in Veendam. Leerlingen uit groep 1 tot en met 8 gaan drie weken stickers plakken voor elke gezonde actie op het gebied van gezond eten en drinken, genoeg slaap en voldoende beweging. Ook ouders kunnen meedoen. Via FitGaaf! worden leerlingen en hun ouders of verzorgers op een speelse manier bewust gemaakt wat er nodig is voor een gezonde leefstijl, wat er goed gaat en wat er misschien nog beter kan.

 • Inzameling kerstbomen

  02 januari 2023