Website archief

Wilt u weten wat er in het verleden op de website van de gemeente Veendam heeft gestaan? De website van de gemeente wordt sinds mei 2011 dagelijks bewaard. U kunt dit webarchief online bekijken.

Webarchief bekijken

Hoe het werkt

  • Kies in via de kalender een bepaalde dag in het verleden.
  • U kunt de website bekijken zoals hij op die gekozen dag was.
  • Gebruik voor het doorzoeken van de website de zoekfunctie in de navigatiebalk van Archiefweb en niet de zoekfunctie van de bewaarde website van de gemeente Veendam.
    • Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.

In dit online archief staat alle informatie vanaf 3 mei 2011 tot en met gisteren. De archiefsite is volledig doorklikbaar en bevat alle informatie, afbeeldingen en documenten die voor vandaag online stonden.

Let op: de archiefsite toont alleen informatie. Dagelijks worden digitale 'prints' van de live website gemaakt om informatie die intussen is verwijderd of gewijzigd, online beschikbaar te houden. Formulieren en links naar DigiD en dergelijke werken op de archiefsite niet.