Inschrijving subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van maximaal 10.000 euro in fases open vanaf 22 november

Tussen 22 november en 13 december gaat de inschrijving voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van maximaal €10.000 open. De subsidie is voor mensen met een koopwoning om hun woning te verduurzamen of te verbeteren. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Voor wie en waarvoor is deze subsidie bedoeld?

Heeft u een koopwoning in het aangewezen postcodegebied? En valt u niet onder het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen (NCG)? Dan kunt u deze subsidie van maximaal € 10.000 aanvragen om uw woning en/of bijgebouw te verbeteren en te verduurzamen.

Subsidieaanvraag voor postcodes in Veendam opent tussen 22 november en 13 december 2023

Voor inwoners van gemeente Veendam geldt dat de subsidieaanvraag opengaat tussen 22 november en 15 december 2023. De subsidieaanvraag gaat in fases open: per week zijn verschillende postcodes aan de beurt. Let op, er is voldoende geld beschikbaar en aanvragen is mogelijk tot 31 december 2025. U heeft dus genoeg tijd. 

De data en bijhorende postcodes vindt u hieronder.

  • 22 november     postcodes 9631 en 9648
  • 29 november     postcode 9641
  • 6 december       postcode 9642
  • 13 december     postcodes 9644 tot en met 9646

Hoe vraagt u de subsidie aan?

De subsidie wordt door het SNN verwerkt. Op deze website vindt u dan ook of de subsidie voor u geldt en leest u meer informatie. 

Meer informatie en vraag uw subsidie aan.

Hulp nodig? Jouwbespaarcoach helpt u gratis

Heeft u hulp nodig  met het aanvragen van de subsidie of wilt u weten waar u het geld het beste voor kunt inzetten, passend bij uw woning? Dan kunt u gratis contact opnemen met Jouwbespaarcoach, via www.jouwbespaarcoach.com. Zij helpen u gratis met al uw vragen.